Het blog van Lexus


VIDEO: Lexus LC duelleert met F18 Fighterjet

lexus-lc-f18-01

In deze video is niet alleen een hoofdrol weggelegd voor de nieuwe LC, maar ook voor een F18 Fighterjet (!) en de beeldschone Spaanse Mar Saura: actrice, presentatrice én model. Ze vertelt met prachtige, sensuele, Spaanse woorden over haar ervaringen in de LC. Of het bijzonder was? Nou en of! Kijk maar naar deze video.

lexus-lc-f18-05

Spectaculair

De nieuwe Lexus LC is een goed voorbeeld van #CreatingAmazing. De aandacht voor detail, rijbeleving en sensationeel design is van ongekend hoog niveau. Maar #CreatingAmazing staat ook voor anders denken. Uniek zijn, bijvoorbeeld door de LC te laten duelleren met een F18 Fighterjet. Spectaculair!

lexus-lc-f18-03

Torrejón Air Base

Torrejón Air Base, de Spaanse luchtmachtbasis in de omgeving van Madrid en Torrejón, is de ideale locatie om flink tempo te maken met de LC en natuurlijk ook met een Hornet F/A-18, beter bekend als de F18. In de lucht is de F18 extreem snel, want hij is in staat om 1.814 km/u te halen. Zo snel is de LC 500 natuurlijk niet, maar op de grond is de LC 500 met zijn 5,0 liter V8 benzinemotor met 351 kW/477 pk helemaal in zijn element.

#CreatingAmazing-kijkplezier

“Ik kan dit gevoel met geen woorden omschrijven”, vertelt Saura na haar testrit in de LC. Omdat Spaans niet voor iedereen te volgen is, hebben we voor het gemak de video ondertiteld. Veel #CreatingAmazing-kijkplezier!

VIDEO: Lexus LC 500 vs F18 Fighterjet

Ook als LC 500h

De Lexus LC wordt in het voorjaar van 2017 leverbaar. Naast de LC 500 komt er ook een LC 500h met aan boord een 3,5 liter V6 benzinemotor én het nieuwe state-of-the-art Multi Stage Hybrid System met een vermogen van 264 kW/359 pk. Beide uitvoeringen staan op het nieuwe GA-L platform: een afkorting voor Global Architecture for Luxury Vehicles. Op dit platform bouwt Lexus modellen met de motor voorin en met achterwielaandrijving. Een auto als de LC dus. Dankzij GA-L biedt de LC een sensationele rijervaring, maar dat had Mar Saura al duidelijk gemaakt.

lexus-lc-f18-02

lexus-lc-f18-04

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.