Het blog van Lexus


Racen in deze waanzinnige Lexus LF-LC GT?

Racen in de waanzinnige Lexus LF-LC GT?

Er zijn slechts 3 voorwaarden om te kunnen rijden in wat wellicht de spectaculairste Lexus ooit is, de Lexus LF-LC GT. Die 3 voorwaarden zijn echter niet onoverkomelijk. Dus: rij jij straks in de waanzinnige Lexus LF-LC GT?

Zie hier de Lexus LF-LC GT. Ja, je ziet het goed: dit is een virtuele raceauto van Lexus. Hij is dus niet echt. Balen, maar ook niet helemaal. Want de game Gran Turismo 6 waarin de Lexus LF-LC GT over het circuit racet, is zo levensecht dat het net is alsof jezelf achter het sportstuurtje zit! Er zijn echter 3 voorwaarden om ermee te kunnen rijden, namelijk:

1: Je moet een spelcomputer hebben, namelijk de PlayStation 3. Dus niet de laatste versie, de PlayStation 4, hoe gek dat misschien ook mag klinken. Voordeel is dat wie een PlayStation 4 heeft, zijn eerder gekochte PlayStation3 wellicht voor een vriendenprijsje wegdoet. Die kans moet je met beide handen aangrijpen, anders kom je nooit in de Lexus LF-LC GT te rijden.

2: Als de PlayStation in bezit is, moet je natuurlijk ook de game hebben. Klinkt logisch, maar we vermelden het toch maar voor de zekerheid. Voor twintig (tweedehands), dertig of veertig euro moet het wel lukken online een exemplaar te vinden. Niet twijfelen, maar doen, bekijk de onderstaande video van de Lexus LF-LC GT ‘Vision Gran Turismo’ – zoals de auto voluit heet – maar eens:

3: Oké, je hebt de juiste spelcomputer en de game. Je bent er bijna! Het racespel bevat meer dan 1.200 auto’s, maar je wil natuurlijk die ene, de Lexus LF-LC GT! Hoe krijg je juist die auto te pakken? Gran Turismo 6 zegt daar het volgende over:

“Nadat update 1.17 is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO’S] van Mijn huis (hier vind je ook het presentatiefilmpje over de auto). Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.”

Lexus’ passie voor racen
Rest ons alleen je veel succes te wensen. Het is het allemaal waard, de Lexus LF-LC GT ‘Vision Gran Turismo’ is voortgekomen uit Lexus’ passie voor racen, een auto die de dromen van Gran Turismo-fans laat uitkomen. Enjoy!

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.