Het blog van Lexus


Nieuwe Lexus LS: kiriko, origami en shiatsu (video)

nieuwe lexus ls

De nieuwe Lexus LS kent een afwerkingsniveau dat zijn gelijke niet kent. De 3 volgende korte video’s moet je simpelweg zien om een idee te krijgen van het ongekende Craftsmanship waarmee ons vlaggenschip tot stand is gekomen.

1: Kiriko – pure glaskunst

Het interieur van de nieuwe Lexus LS is zoals je niet eerder gezien hebt. De deurpanelen zijn bijvoorbeeld voorzien van kiriko glas. Kiriko is een eeuwenoude Japanse manier van glasbewerking. Met de hand, dat spreekt voor zich. In de LS wordt dit gecombineerd met de allernieuwste computertechnologie. Het prachtige resultaat zie je in de video. Het is werkelijk pure kunst.

2: Origami – kunstig vouwen van papier

Origami is ook zo’n eeuwenoude Japanse traditie die je terugvindt in het luxe interieur van de nieuwe Lexus LS. De kunst van het vouwen van papier herken je ogenblikkelijk aan de binnenbekleding van de portieren. Een eigentijdse interpretatie van origami waarmee de Lexus LS afstand neemt tot de concurrentie.

3: Shiatsu – therapeutische massage

Comfort schrijven we bij Lexus met een hoofdletter C. Het is wat ons groot heeft gemaakt. In de nieuwe Lexus LS overstijgen we onszelf. Met shiatsu, een therapeutische massagefunctie voor de zitplaatsen achterin. Een full body massage of alleen de schouders? Jij bepaalt. En ja, ook shiatsu is een oude Japanse traditie. Relax en geniet.

Nieuwe Lexus LS: blijf op de hoogte

Meer weten over de Japanse gastvrijheid – omotenashi – van de nieuwe Lexus LS? Ontdek het op Lexus.nl. Hier kun je je ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief waarmee je automatisch op de hoogte blijft van de nieuwe Lexus LS.

Overigens is de nieuwe Lexus LS te zien op de komende IAA Frankfurt Motor Show. Deze grote autobeurs opent op 14 september zijn deuren voor het publiek. Je vindt de Lexus stand in Hall 8.0, stand A20. Mocht je in de gelegenheid zijn, ga zeker kijken. Want ook de Lexus SKYJET is hier te zien, het spectaculaire achtervolgingsvoertuig uit de sciencefictionfilm ‘Valerian – and the City of a Thousand Planets’.

Een reactie over “Nieuwe Lexus LS: kiriko, origami en shiatsu (video)”

  1. Wat een droomauto! Die gaat op de favorietenlijst! Dag rugpijn 🙂


Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.