Het blog van Lexus


Nieuwe Lexus LS 500h voor het eerst live te zien

nieuwe_lexus_ls_500h

De nieuwe Lexus LS 500h beleeft zijn werelddebuut op de Autosalon van Genève 2017. Echter, de nieuwe LS 500h is niet de enige Lexus die hier de show steelt.

Komt de nieuwe Lexus LS 500h je bekend voor? Dat kan. Al eerder onthulden we de nieuwe Lexus LS 500. Voorzien van een twin-turbo 3,5-liter V6. De nieuwe LS 500h is echter uitgerust met hybride technologie. Een wereldprimeur, want deze uitvoering was nog niet eerder te zien. De details van de hybride aandrijflijn maken we in een later stadium bekend. Maar ga ervan uit dat de aandrijflijn nieuwe standaarden zet wat betreft efficiency en verbruik.

nieuwe_lexus_ls_500

Allerbeste Japanse traditie

De nieuwe Lexus LS 500h wordt gebouwd via de allerbeste Japanse traditie. Reken dus op een onberispelijke afwerking, een hoge kwaliteit en puur Craftsmanship. Veel aandacht is besteed aan het design. Het resultaat is een luxury limousine, maar met het design van een stijlvolle coupé. Gewaagd? Jazeker. Maar dat hoort bij de nieuwe designweg die we ingeslagen zijn. Een nieuwe Lexus herken je ogenblikkelijk. Aan zijn gedurfde lijnen. En aan het oog voor detail van onze Takumi, vakmanlieden die excelleren op hun vakgebied, zoals de lak.

Stilste generatie ooit

De nieuwe Lexus LS 500h staat op het nieuwe platform GA-L (Global Architecture for Luxury Vehicles) dat ook te vinden is op de nieuwe Lexus LC 500(h). Het platform heeft een laag zwaartepunt en is het stijfste platform dat Lexus ooit ontwikkeld heeft. Het zet nieuwe standaarden wat betreft ‘handling’, rijcomfort en het maakt de nieuwe LS tot de stilste generatie ooit.

lexus_rc_f_gt3

Spectaculaire RC F GT3

De 2de Lexus die op de Autosalon van Genève (9-19 maart 2017) de show steelt, is de spectaculaire RC F GT3. De raceauto beleeft er zijn Europese première. De RC F GT3 benadrukt Lexus’ groeiende raceambities. De raceversie van de Lexus RC F doet mee aan races in Japan en Amerika.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.