Het blog van Lexus


Vernieuwde Lexus CT 200h straalt dynamiek en emotie uit

nieuwe_lexus_ct_200h

De Lexus CT 200h gaat een nieuwe levensfase in! Met een krachtiger en sportiever exterieurdesign. En een verder verbeterd interieur. Bekijk snel alle foto’s.

Een van de zuinigste

Niet alles is nieuw aan de CT 200h. Gebleven zijn de hoge efficiency en betrouwbaarheid van onze premium hatchback, die volgens de ANWB en Natuur & Milieu een van de zuinigste middelgrote benzineauto’s in de praktijk is.

nieuwe_lexus_ct_200h

Stijlvoller design

Wat is er wel nieuw? Bijvoorbeeld de ‘spindle grille’. Hieraan herken je elke nieuwe Lexus. Het binnenwerk ervan heeft een nieuw en – naar onze bescheiden mening – een stijlvoller design. De mistlampen zijn voortaan vierkant en zijn gemonteerd in een metallic grijze, scherp gelijnde behuizing.

nieuwe_lexus_ct_200h

Nieuwe LED-achterlichten

Boven de koplampen bevindt zich de nieuwe pijlvormige dagrijverlichting (DRL, Daytime Running Lights). Deze zorgt voor een krachtige, stijlvolle look die mooi aansluit op die van andere nieuwe Lexus modellen. Achter zien we nieuwe L-vormige LED-achterlichten. Die maken de auto van achteren optisch breder en sportiever. Ook de richtingaanwijzers zijn voorzien van LED-technologie.

nieuwe_lexus_ct_200h

Fraaie interieur

Dankzij de mooie materialen en zachte oppervlakten hiervan, behoort het interieur van de vernieuwde Lexus CT 200h tot de fraaiste in zijn klasse. Nieuw zijn het grotere navigatiescherm (nu: 10,3-inch) en het fraaie two-tone leder. Voor het interieur kun je kiezen uit 9 kleurthema’s.

nieuwe_lexus_ct_200h

Takumi Craftsmanship

Een treffend bewijs van Lexus’ befaamde Takumi Craftsmanship is het ornament in Naguri-stijl dat is voorbehouden aan de CT 200h F SPORT LINE (de blauwe auto op de foto’s). Deze extra sportieve uitvoering onderscheidt zich verder door de zwarte designaccenten, onder andere aan de voorzijde. Extra opvallen doe je met de nieuwe carrosseriekleuren Lava Orange CS (Crystal Sunshine) en Heat Blue CL (Contrast Layering), het blauw dat je op de foto’s ziet.

Op de hoogte blijven van de vernieuwde Lexus CT 200h? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief!

Veel actieve veiligheid

Lexus heeft ten slotte de actieve veiligheid van de vernieuwde Lexus CT 200h op een hoger plan gebracht door de toevoeging van Lexus Safety System+. Dit uitgebreide pakket actieve veiligheidssystemen bestaat uit een Pre-Collision System (PCS), Dynamic Radar Cruise Control, Lane Departure Alert (LDA) met stuurassistentie, Automatic High Beam (AHB) en Road Sign Assist (RSA).

nieuwe_lexus_ct_200h

Elektrisch rijden zonder opladen

De Lexus CT 200h is ’s werelds eerste Full Hybrid in het compacte premiumsegment. Sinds de introductie in 2010 op de Autosalon van Genève is de CT 200h uitgegroeid tot een van de populairste Lexus modellen wereldwijd. De eigenschap deels volledig elektrisch te kunnen rijden zonder de auto zelf te hoeven opladen, spreekt nog altijd een grote doelgroep aan. 

nieuwe_lexus_ct_200h

Kosteloze upgrade

De vernieuwde Lexus CT 200h is naar verwachting vanaf oktober leverbaar in Nederland. Nog even geduld dus. Heb je je zinnen gezet op de huidige CT 200h, dan kun je tijdelijk profiteren van een kosteloze upgrade naar een luxere uitvoering.

Plaats op:

    Gerelateerde berichten

    • Geen gerelateerde berichten

    Reacties zijn gesloten.

    Reacties zijn gesloten

    U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.