Het blog van Lexus


Must see video: John Heitinga en Regi Blinker in de Lexus LC 500

lexus lc 500 john heitinga

Liefhebber van snelle exclusieve auto’s en voetbal? Dan kom je met de volgende video beslist aan je trekken. Twee bekende ex-profvoetballers in de nieuwe Lexus LC 500!

Is er leven na voetbal? Die vraag staat centraal in de volgende video waarin een rol is weggelegd voor onze nieuwe high-performance premium coupé Lexus LC 500 met atmosferische V8 benzinemotor. Achter het sportstuur zit John Heitinga, voormalig voetballer bij Ajax en van het Nederlands voetbalelftal. De man naast hem is ex-profvoetballer Regi Blinker die meerdere seizoenen bij concurrent Feyenoord speelde.

Hybride zonder stekker

Beide ex-profvoetballers keuvelen over hun voetbalcarrière terwijl ze genieten van de power en het Craftsmanship van de Lexus LC 500. Wie bijvoorbeeld wil weten of Heitinga nog altijd achter zijn besluit staat om na jaren van afwezigheid terug naar Ajax te keren, krijgt in de video het antwoord. Verder geven ze natuurlijk hun mening over onze nieuwe premium 2+2 coupé – die overigens ook als hybride zonder stekker leverbaar is, de Lexus LC 500h.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.