Het blog van Lexus


Betrouwbare auto? Lexus IS 300h, zegt Brits onderzoek

lexus_is_300h_betrouwbare_auto

Wat is een betrouwbare auto? Volgens de gerenommeerde site Carbuyer is dat de Lexus IS 300h. Hierbij baseert Carbuyer zich op de praktijkervaringen van duizenden automobilisten.

De Lexus IS 300h is de meest betrouwbare auto uit de Carbuyer’s 2016 Driver Power survey. De betrouwbaarheidslijst wordt ieder jaar samengesteld aan de hand van de bevindingen van talloze automobilisten. Echte reviews uit de praktijk dus.

Betrouwbaarheid 2.0

Lexus heeft het imago oer-betrouwbaar te zijn en de koppositie in de betrouwbaarheidslijst bewijst dit, aldus Carbuyer. “In een tijd waarin auto’s steeds complexer worden en het vaak duur is om ze te repareren, leidt Lexus de weg naar betrouwbaarheid 2.0.”

lexus_is_300h_betrouwbare_auto

Reuze-interessant voor zakelijk gebruik

Carbuyer vervolgt dat er meer redenen zijn om van de Lexus IS 300h te houden. Zoals een prachtig afgewerkt interieur en uiterst comfortabele stoelen. “De IS 300h rijdt erg plezierig en is snel. De efficiënte hybride Lexus verbruikt slechts 4,3 l/100 km wat hem vooral voor zakelijk gebruik reuze-interessant maakt.”

Grootste betrouwbaarheidsonderzoek in zijn soort

In de top 10 meest betrouwbare auto’s uit de Carbuyer’s 2016 Driver Power survey vinden we overigens 4 Lexus modellen. De IS 300h staat op 1. Hierna volgen de Lexus GS op 3, de Lexus NX 300h op 8 en de Lexus CT 200h op 10.

Het betrouwbaarheidsonderzoek is in Groot-Brittannië het grootste in zijn soort met dit jaar meer dan 50.000 reacties van automobilisten over de betrouwbaarheid van hun auto.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.