Het blog van Lexus


Lexus verovert Noorwegen en Zweden

Lexus hoogste klanttevredenheid Noorwegen en Zweden

Ruim 17.000 automobilisten uit Zweden en ruim 11.000 uit buurland Noorwegen deden mee aan een groot klanttevredenheidsonderzoek over hun auto. En wat blijkt? De eigenaren van een Lexus zijn het meest tevreden over hun auto! 

Het puntenaantal dat Lexus in Zweden behaalde, bedraagt 897. Het maximale aantal is 1.000. Het gemiddelde is 822. In Noorwegen vestigt Lexus zelfs een nieuw record op klanttevredenheidsgebied door 918 van de 1.000 punten binnen te halen!

Lexus doet sinds vier jaar mee aan het onderzoek – het grootste in zijn soort in beide Scandinavische landen – en het is de vierde keer op rij dat Lexus wint. Over tevreden klanten gesproken!

Noorse en Zweedse Lexus eigenaren het meest tevreden over hun auto

Superdegelijke premium occasion
Het AutoIndex 2015 onderzoek werd uitgevoerd in het eerste kwartaal van dit jaar. Automobilisten die meededen, moesten vragen beantwoorden over de kwaliteit, de prestaties en het comfort van hun auto én over hun dealer, de service van deze dealer en hun merkentrouw.

De auto´s die meededen waren geregistreerd in de periode 2008/2014. Dus mocht je nou op zoek zijn naar een betrouwbare en superdegelijke premium occasion, hier vind je ze!

PS Ook Engelse Lexus-rijders zijn super-enthousiast over hun auto!

PS En ook Amerikaanse eigenaren!

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.