Het blog van Lexus


Lexus stijgt tot grote hoogte in hartje Amsterdam – #CreatingAmazing

lexus-lc-amsterdam

Stel: je geeft jezelf compleet over aan Lexus. Wat zou er dan gebeuren? Honderd gasten van het #CreatingAmazing event in het luxueuze DoubleTree by Hilton Hotel in hartje Amsterdam weten nu het antwoord: iets uitzonderlijks.

LC in voorjaar 2017

Lexus organiseerde het #CreatingAmazing event ter ere van de Europese tour van de spectaculaire LC 500 en LC 500h (introductie voorjaar 2017). In de Sky Lounge op de elfde verdieping van het DoubleTree by Hilton Hotel stond gasten iets bijzonders te wachten. Waaronder de nieuwe LC. Er was alleen één grote maar: hoe krijg je de 2+2 sportcoupé naar de elfde verdieping? Hij past immers niet in de lift. Een hele groot kraan bood uitkomst. Zoals je misschien begrijpt heeft dat spectaculaire beelden opgeleverd.

lexus-lc-amsterdam-02

Victor Mids

Diverse lifestyle media kwamen tijdens het food- en muziekevenement #CreatingAmazing voor het eerst oog in oog met de Lexus LC. Uiteraard op een bijzondere manier. De Nederlandse Illusionist Victor Mids, bekend van onder meer het populaire televisieprogramma Mindf*ck, speelde met het brein van de gasten. Zonder de auto aan te raken, liet Victor de aanwezigen kennismaken met de sportcoupé. Een uitzonderlijke ervaring, volgens velen.

lexus-lc-amsterdam-03

Sky Lounge

De uitzonderlijke experience van #CreatingAmazing begon al in de lift naar de Sky Lounge van het hotel. Gasten kregen in de lift een exclusieve cocktail-spray om alvast in ‘hogere sferen’ te komen. Eenmaal aangekomen in de Sky Lounge werd het nog uitzonderlijker. Denk bijvoorbeeld aan experimentele ‘food stations’ met bijzonder eten, zingende én rijdende robots en heuse ‘Wasmannen’; mensen die de handen van gasten wasten en tegelijk entertainden.

lexus-lc-amsterdam-04

Creating Amazing is Lexus

Je merkt het: de grenzen werden opgezocht en zintuigen werden geprikkeld. Precies dat is waar Creating Amazing bij Lexus voor staat. Grenzen opzoeken om zo het uitstekende, exceptionele en briljante te leveren. Iets buitengewoons. Buitengewone hybride- en waterstoftechnologie bijvoorbeeld, maar ook buitengewoon design en vakmanschap. Benieuwd naar meer foto’s en video’s van het #CreatingAmazing event? Neem dan hier een kijkje.

Video: #CreatingAmazing

 

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.