Het blog van Lexus


Lexus SKYJET, vanaf het jaar 2740 bij de Lexus dealer

lexus_skyjet

Hoe ziet een Lexus er over 700 jaar uit? Die vraag stelden we onszelf en we gingen aan het werk. Het verbluffende resultaat heet SKYJET. Binnenkort steelt deze meest futuristische Lexus ooit de show in een nieuwe groots opgezette sciencefictionfilm.

Duurste Europese film ooit

De Lexus SKYJET is ontworpen voor de nieuwste film van de Franse regisseur Luc Besson. Het is de duurste Europese film ooit. De titel luidt ‘Valerian – and The City of a Thousand Planets’. De sciencefictionfilm speelt zich over 700 jaar af. De huidige Lexus IS 300h is dan wellicht een uiterst gewilde klassieker.

lexus_skyjet

Exclusief kijkje achter de schermen

Op dit blog kwam de Lexus SKYJET al eerder voorbij. Nu hebben we een video voor je. Een video waarin de totstandkoming ervan belicht wordt. Een exclusief kijkje achter de schermen dat ook de filosofie achter de technologie en het design duidelijk maakt. Smullen voor de liefhebbers van bijzondere techniek, een futuristisch design en uiteraard Lexus!

Supersnel achtervolgingsvoertuig

De Lexus SKYJET fungeert in de film als supersnel achtervolgingsvoertuig voor één persoon. Doordat-ie klein, snel en heel wendbaar is, is er geen ontsnappen mogelijk. De koplampen zijn geïnspireerd op die van onze nieuwe topklasse-coupé Lexus LC 500. En dat de SKYJET een Lexus is, zie je direct aan de ‘spindle grille’ waaraan je elke nieuwe Lexus herkent.

lexus_skyjet

AI, kunstmatige intelligentie

Heb je het interieur goed bekeken? De designers ervan vonden inspiratie in Lexus’ visie op het gebied van Artificial Intelligence (AI, kunstmatige intelligentie) en HMI-technologie (Human Machine Interface). Het laat onze ambitie zien voor toekomstige Lexus-modellen. Auto’s die één zijn met de bestuurder. Die krijgt met simpele handgebaren of zelfs met zijn geest controle over het voertuig.

Popster Rihanna

Per 21 juli 2017 draait ‘Valerian – and The City of a Thousand Planets’ in de bioscoop. Behalve de Lexus SKYJET zie je de bekende acteurs Clive Owen en Ethan Hawke, popster Rihanna en topmodel Cara Delevingne. De hoofdrol is voor de Amerikaanse acteur Dane DeHaan. Hij mag de Lexus SKYJET besturen. Maar wie weet jij ook, als de SKYJET in het jaar 2740 in de showroom staat.

Check de spectaculaire officiële trailer:

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.