Het blog van Lexus


Lexus Short Film ‘Game’ krijgt onderscheiding in Cannes

lexus_short_film

And The Oscar Goes To … Lexus! Nou, niet helemaal. Maar we hebben wel degelijk een onderscheiding voor een film gewonnen. Nota bene in Cannes waar jaarlijks het beroemde filmfestival gehouden wordt.

Bronzen leeuw

Het gaat om de Lexus Short Film ‘Game’ van Jeannine Donohoe (foto onder). Die is tijdens het festival Cannes Lions bekroond met een bronzen leeuw. Of, zoals de prijs officieel heet, een ‘Bronze Entertainment Lion’ in de categorie ‘Cinema & Theatrical Fiction Film’.

lexus_short_film

‘Experience Amazing’

Cannes Lions wordt al sinds 1954 georganiseerd en reikt onderscheidingen uit aan creatieve campagnes van bedrijven. De organisatie is van mening dat creativiteit heel veel kan doen voor een bedrijf. Wij zijn het hier helemaal mee eens; niet voor niets hanteren we veelvuldig de woorden ‘Experience Amazing’.

The Weinstein Company

De korte film ‘Game’ gaat over een jonge atleet die zijn passie volgt. Het was een van de vier films die we eerder dit jaar onder de naam Lexus Short Films uitbrachten. Met deze korte films willen we ervoor zorgen dat nieuwe aanstormende filmregisseurs door filmliefhebbers omarmd worden. We geven dit filmtalent de kans samen te werken met de gerenommeerde filmstudio The Weinstein Company.

lexus_short_film

Online kijken

Het is het vierde seizoen van de Lexus Short Films. Dit seizoen is bijzonder succesvol, want de korte film G1ame heeft al meerdere prijzen gewonnen bij diverse filmfestivals. Het mooie is dat je niet naar de bioscoop hoeft om de winnende film te zien. Je kunt Game en de andere Lexus Short Films online bekijken in ons eigen theater. Popcorn pakken en genieten maar!

Voor het gemak kun je Game ook hieronder bekijken:

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.