Het blog van Lexus


Lexus schiet 3 keer raak!

Britse Lexus dealers verkozen tot Beste Dealer

We waren al de beste auto en de beste autofabrikant. En nu vinden de lezers van het Britse Auto Express dat we ook de beste dealers hebben. ‘Jolly good!’

‘Beste auto’
Auto Express – de Britse versie van AutoWeek – houdt jaarlijks een groot klanttevredenheidsonderzoek, de ‘Auto Express Driver Power survey’. In de editie van dit jaar werd de Lexus IS uitgeroepen tot ‘de beste auto’.

De Lexus IS 300h is in Engeland verkozen tot 'Beste Auto'

‘Beste autofabrikant’
Lexus zelf werd door de ruim 61.000 lezers die meededen aan het klanttevredenheidsonderzoek verkozen tot ‘beste autofabrikant’. Let wel: niet alleen van de premium automerken zoals BMW en Mercedes, maar van alle merken, dus ook Renault en Volkswagen.

‘Beste dealer’
Nu heeft Auto Express ook bekendgemaakt dat lezers de Lexus dealer hebben uitgeroepen tot ‘beste dealer’! Lexus schiet dus 3 keer raak, een ‘hattrick’!

Beoordeeld werden onder meer het serviceniveau van de dealermedewerkers, de netheid van de showroom en het werkniveau. Ook werd gekeken naar hoe lang een onderhoudsbeurt duurde en in hoeverre de prijs concurrerend was.

Lexus wint klanttevredenheidsprijzen in Engeland

Lexus dealers ieder jaar op 1 
Auto Express: “Sinds het begin van het klanttevredenheidsonderzoek in 2002 staan de Lexus dealers ieder jaar op één. De concurrenten van Lexus kunnen door de Lexus showroom te bezoeken het een en ander leren van het hier gehanteerde serviceniveau.”

Niets is teveel moeite
Een Britse lezer die aan het onderzoek meedeed: “Als ik bij mijn Lexus dealer binnenkom, word ik welkom geheten, weten ze mijn naam en hoe ik mijn koffie drink. De wifi doet het en niets is teveel moeite voor het personeel dat hier werkt.”

Zelf het warme welkom-gevoel van de Lexus dealer ervaren? We heten je van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.