1. Occassions
  2. RX
Haal alles uit uw tweedehands auto

De Lexus RX als occasion

Een RX occasion van Lexus rijden is interessant. U rijdt een gebruikte auto, maar u kunt toch profiteren van de services die Lexus u biedt. Denk aan een door Lexus gecontroleerde  kilometerstand en een gratis APK bij aflevering. Bovendien geniet u van de voordelen van de Lexus Red Carpet Treatment. Dit alles met tot 10 jaar garantie op uw Lexus. De Lexus RX is daarom ook als occasion héél verleidelijk.

De Lexus RX occasion

De RX in het kort? Krachtige, scherpe lijnen geven toegang tot een wereld van ongeëvenaard comfort, ruimte en luxe. Een afwerkingsniveau die u in een gewone SUV niet zult aantreffen. Maar er is nog veel meer te vertellen over deze Lexus. Ons geavanceerde Lexus Safety System + laat u zorgelozer rijden, terwijl onze grensverleggende hybride technologie de RX een opmerkelijke brandstofefficiëntie en een lagere CO2-uitstoot geeft. De RX is daarmee een fantastische, milieuvriendelijke gezins-SUV.

Sterk als het gaat om:

  • Ruimte voor het hele gezin
  • Vierwielaandrijving
  • Toppunt van comfort
  • Veiligste in zijn klasse

 

Aandachtspunten:

  • Inparkeren in de stad
  • Bagageruimte kan beter

Als u een occasion Lexus RX koopt

Bepaal waar u de occasion wilt kopen

RX occasions staan te koop bij particulieren en bij dealers. Beide partijen hebben voor- en nadelen. Zo biedt een particulier de auto vaak goedkoper aan, maar als koper heeft u geen garantie. Een dealer vraagt doorgaans meer geld, maar u heeft wel meer zekerheid dankzij vastgelegde garantieregelingen.

Check de auto altijd

Klinkt misschien logisch, maar toch belangrijk om te vermelden. Als koper heeft u ook een verantwoordelijkheid, dus controleer de tweedehands RX goed. Let vooral op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen zoals de distributieriem.

Maak een goede proefrit

Bij een proefrit is het belangrijk dat u op verschillende wegen en snelheden rijdt. Het rijgedrag van de auto heeft hier namelijk mee te maken.

Dus dáárom is een Lexus occasion RX een slimme keuze

Betrouwbaarste automerk

Lexus is al vaker uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. Dit betekent een Lexus RX occasion weinig storingen heeft en dus erg betrouwbaar is.

Groot aanbod

Altijd een groot aanbod tweedehands auto’s op voorraad. Met keuze uit 400 occasions is er altijd wel een die bij u past. Daarnaast zijn onze dealers op centrale plekken in Nederland te vinden. Hierdoor kunt u makkelijk ergens een occasion kopen en laten onderhouden.

Gratis nieuwe APK

We willen zeker weten dat u een goede aankoop doet. Daarom lopen we de auto voor u na en geven we ‘m een nieuwe APK.

Heldere verkoopprijzen

U wilt duidelijkheid als u een auto koopt, ook over de verkoopprijs. Zoals u van Lexus mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Lexus Select Occasion

Met de Select occasions ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

  • Tot 10 jaar garantie
  • Standaard met nieuwe APK
  • Gecontroleerde kilometerstand
  • Lexus Pechhulpservice
  • Hybrid Health Check
  • 360 Graden Check
     
  • Een jaar garantie tot maximaal 10 jaar
    Ontvang tot een jaar garantie. Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Lexus in onderhoud is
  • Pechhulp in Europa
    Krijgt u pech met uw Lexus RX occasion? Dan krijgt u gratis pechhulp. Deze service is een jaar geldig of tot 15.000 kilometer.
  • RDW gecontroleerde kilometerstand
    We controleren de kilometerstand van de tweedehands RX. Daarnaast checkt de dealer ook de onderhoudshistorie.
  • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

    Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.