Het blog van Lexus


Lexus RC F: meer dan een mooi plaatje

De Lexus RC F op Fuji Speedway

Alleen de foto van een Lexus RC F met op de achtergrond de hoogste berg van Japan is dit blogbericht al waard. Maar de Lexus RC F reed daar niet alleen voor het mooie plaatje …

Majestueuze berg 
Lexus doet mee aan het Japanse Super GT kampioenschap. Afgelopen weekend vond de tweede race van het kampioenschap plaats. Die werd verreden op Fuji Speedway, een ruim 4,5 kilometer lang circuit dat in de schaduw van de majestueuze berg Fuji ligt. Met 3.776 meter is dit de hoogste berg van Japan.

Lexus pakt podiumplek
De Lexus RC F die je op de foto boven ziet, is uiteindelijk op de vijfde plaats geëindigd. De Lexus RC F die je hieronder ziet, deed het nog beter en pakte een podiumplek, de auto werd derde. En ook op de zesde, zevende én negende plek staat een Lexus RC F.

De Lexus RC F op Fuji Speedway

Lexus aan kop
De Lexus RC F met nummer 37 die op Fuji Speedway zesde geworden is, gaat momenteel aan kop in het algemeen klassement. De volgende race vindt plaats in het weekend van 20 en 21 juni in Thailand. Ook deze race levert ongetwijfeld mooie beelden op, maar zo mooi als de bovenste foto? We gaan het zien.

De Lexus RC F levert met zijn ultrasportieve design sowieso mooie plaatjes op; ontdek de Lexus RC op Lexus.nl.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.