Het blog van Lexus


Lexus op ’s werelds grootste designbeurs Milan Design Week

lexus_milan_design_week

Foto: The Mediated Matter Group

Wat doet een premium automerk als Lexus op de grootste designbeurs van de wereld, de Milan Design Week 2017? Dat is logischer dan je wellicht denkt.

Lexus is aanwezig op de Milan Design Week 2017. Deze designbeurs staat ook wel bekend als de Salone Del Mobile en is de grootste in zijn soort. Maar wat doen we daar? Simpel: we hebben een jarenlange en ongebreidelde passie voor design. Zeg je Lexus, dan zeg je design. En andersom. Bekijk onze nieuwe Lexus LS 500h maar eens. Pure kunst.

nieuwe_lexus_ls_500h

Onze passie voor design delen we graag met de bezoekers van de Milan Design Week. Sinds 2005 zijn we hier elk jaar te vinden. In het statige Triennale di Milano, het kunstmuseum in Parco Sempione, het kloppend hart van de designbeurs. Dit jaar is de Lexus tentoonstelling te zien van 4 tot en met 9 april.

neri_oxman

Neri Oxman (foto: Conor Dohery)

Creating Amazing

Voor de Milan Design Week 2017 hebben we de vermaarde architect en designer Neri Oxman aangetrokken, inclusief haar team, de Mediated Matter Group. De in Israël geboren Oxman is een gerenommeerde creatieveling met een sterke pioniersgeest. Ze staat bekend om haar innovatieve designs waarin ze natuurlijke elementen met technologie combineert. Dat lijkt een onmogelijke combinatie, maar dat is precies waar ook onze ‘YET’-filosofie om draait: het verenigen van schijnbare tegenstellingen. Creating Amazing, zoals we zeggen.

lexus_milan_design_week

Foto: The Mediated Matter Group

Verbazingwekkende ervaring

Met de ‘YET’-filosofie sluiten we geen compromissen. We zorgen voor harmonie. De synergie die ontstaat, laat onvoorstelbare mogelijkheden zien. Voor de Milan Design Week hebben Oxman en haar team onze filosofie vertaald naar een meeslepend multidimensionaal design van licht en schaduw. Deze schijnbare tegenstellingen worden middels vernieuwende technologie samengebracht. Een verbazingwekkende ervaring.

milan_design_week

De Lexus stands op de Milan Design Week van de afgelopen 9 jaar.

12 finalisten Lexus Design Award

Tijdens de Milan Design Week 2017 presenteren ook de 12 finalisten van de Lexus Design Award hun designs. Allemaal laten ze de ‘YET’-filosofie op originele, vernieuwende wijze terugkomen in hun designs. We trakteren bezoekers verder op een visuele, innemende en vindingrijke terugblik op onze aanwezigheid op eerdere edities van de Milan Design Week. De afbeelding hierboven is een voorproefje hiervan. Zo zie je maar: Lexus en design gaan uitstekend samen.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.