Het blog van Lexus


Lexus LC 500 doet heuvelklim op Goodwood Festival of Speed (video)

lexus_lc_500

De nieuwe Lexus LC 500 is te zien op het wereldberoemde Goodwood Festival of Speed. Sterker nog: de Lexus LC 500 doet mee aan ‘The Hillclimb’, de bekende heuvelklim op het Britse landgoed Goodwood!

Fraaiste klassieke raceauto’s

Het Goodwood Festival of Speed vindt dit jaar plaats van 29 juni tot 2 juli. De locatie is als vanouds het Goodwood House en het omliggende land. Het chique evenement – dat sinds 1993 gehouden wordt – trekt jaarlijks zo’n 150.00 tot 200.000 bezoekers. Die kunnen zich vergapen aan onder meer de fraaiste klassieke raceauto’s.

lexus_lc_500

Krachtigste V8 van Lexus

Lexus is sinds enige jaren aanwezig op het Goodwood Festival of Speed waarvan ‘The Hillclimb’ de grote publiekstrekker is. Al eerder stuurden we een Lexus LFA de heuvel op, maar dit keer is het de beurt aan de Lexus LC 500. Juist, onze nieuwe high-performance coupé met de krachtigste V8 die we ooit ontwikkelde. Dat belooft een spectaculaire race omhoog te worden!

lexus_rc_f_gt3

F SPORT

Lexus is een van de hoofdsponsors van het Goodwood Festival of Speed. Behalve de LC 500 is ook de LC 500h aanwezig, de hybride versie uitgerust met het revolutionaire Lexus Multi Stage Hybrid-systeem. Bezoekers kunnen verder kennismaken met de F SPORT-versies van de Lexus NX en Lexus RX. En ook de geweldenaar Lexus RC F GT3 is er te zien, de auto waarmee we prachtige resultaten behalen in het GT Open kampioenschap.

Alvast een voorproefje? Check de video:

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.