Het blog van Lexus


Lexus LC 500 in state-of-the-art commercial (video)

lexus_lc_500

Onze nieuwste commercial al gezien? Het is een aanrader. Vooral omdat de hoofdrol is weggelegd voor onze nieuwe high-performance premium coupé, de LC 500.

De nieuwe commercial heet ‘Man and Machine’. En als je de video bekijkt, snap je ogenblikkelijk waarom. Je ziet overeenkomsten tussen de atletisch gebouwde danser Lil Buck en de niet minder gespierde Lexus LC 500.

Tel hier de dancebeats van de nieuwste hit ‘Move Your Body’ van zangeres Sia en de grommende power van Lexus’ V8 bij op en je hebt een commercial om van te likkebaarden. Kijk maar:

Experience Amazing

De maker van de commercial is de Zweedse film- en videoclip-regisseur Jonas Åkerlund die eerder werkte met Madonna, Pink, U2 en ook Anouk. Hij staat bekend om zijn stijlvolle, artistieke stijl die bruist van energie. De stem die je richting het einde hoort, is van de Britse actrice Minnie Driver. Zij introduceert de nieuwe wereldwijde pay-off van Lexus: ‘Experience Amazing’.

Super Bowl

Onze nieuwe commercial maakt zijn debuut op 5 februari 2017 tijdens de pauze van de Super Bowl, de grote finale van het American Football waar jaarlijks tientallen miljoenen Amerikanen en inwoners van andere landen naar kijken. Tijdens een tweede break komt een kortere versie van de commercial voorbij met hierin ook de nieuwe Lexus LS.

lexus-lc-500

Achterwielaandrijving

De Lexus LC 500(h) is een coupé uit het topsegment met achterwielaandrijving. De hybride versie is uitgerust met een geavanceerd Multi Stage Hybrid System: een 3,5-liter V6-benzinemotor, een krachtige elektromotor, een lithium-ion-accupakket en een 10-trapsautomaat. Het zwaartepunt van de auto ligt extreem laag voor ongeëvenaarde rijeigenschappen. Vanaf de lente start de levering van onze nieuwe high-performance coupé.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.