Het blog van Lexus


Lexus IS 300h brengt speciale versie aan het licht

lexus_is_300h_led

Al de nieuwste videoclip van de Britse popzangeres Dua Lipa van haar megahit ‘Be the One’ gezien? Toch maar snel doen, want hierin is een glansrol weggelegd voor de Lexus IS 300h. Een Lexus IS 300h die bedekt is met 41.999 ledlampjes!

‘Be the One’ van Dua Lipa heeft maar liefst 21 weken in de Nederlandse Top 40 gestaan. De Alarmschijf behaalde als hoogste positie de vijfde plaats. Bijna iedereen kan de hit die begin dit jaar uitkwam wel meeneuriën. Voor de nieuwste videoclip zocht de jonge zangeres een auto met een onderscheidend karakter. Ze besloot haar licht op te steken bij Lexus.

lexus_is_300h_led

Donna Summer

Om een lang verhaal kort te maken: we zagen een samenwerking wel zitten en gaven groen licht. En blauw licht. En geel. En blauw. Want om de Lexus IS 300h écht onderscheidend te maken, bedekten we onze sportsedan met in totaal programmeerbare 41.999 ledlampjes! Dat was een behoorlijk tijdrovende klus, maar vele handen maken licht werk (oké, geen woordgrapjes meer).

Het resultaat is een Lexus IS 300h die behalve Dua Lipa ook discokoningin Donna Summer had kunnen bekoren!

lexus_is_300h_led

3 standen

De Lexus IS 300h met ledverlichting is feitelijk één groot scherm waarop dynamische graphics en video’s te zien zijn. De verlichting kent drie standen. In de stand Music Viz reageren de ledlampjes op de beats van de muziek. In de stand Attract speelt de sportsedan voorgeprogrammeerde lichtgraphics af die de scherpe lijnen van de auto op unieke wijze benadrukken. Met de stand Gesture kun je met handgebaren de verlichting als het ware sturen. Bekijk de volgende video maar:

En hier de videoclip van Dua Lipa waarin een glansrol is weggelegd voor de Lexus IS 300h:

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.