Het blog van Lexus


Lexus het betrouwbaarst

lexus_ct

Drie keer raden wie volgens de Britse consumentenorganisatie Which? de betrouwbaarste auto’s maakt …

Which? (met vraagteken dus) stelt elk jaar de Which? Car Survey samen. Een lange lijst auto’s, nieuw en gebruikt, onderverdeeld in categorieën en gerangschikt naar betrouwbaarheid. Bovenaan prijkt de betrouwbaarste auto. Dit jaar deden maar liefst bijna 60.000 auto-eigenaren mee.

Lexus het betrouwbaarst

Which? heeft per automodel gekeken naar het aantal pechgevallen, reparatiekosten en allerhande probleempjes die eigenaren met hun auto ondervinden. Wat bleek? Lexus is het betrouwbaarst! We zijn het enige automerk dat beoordeeld werd met vijf sterren betrouwbaarheid.

lexus_nx

Lexus NX beste SUV

De Lexus NX is volgens Which? de ‘beste nieuwe compacte SUV’ en werd bekroond met vijf sterren. Op zoek naar een gebruikte grote SUV? Overweeg dan eens de Lexus RX. Die is volgens het Britse onderzoek het betrouwbaarst.

De Lexus CT 200h kreeg in zijn klasse naar aanleiding van alle reviews van eigenaren de aanbeveling ‘best buy’. De Lexus IS en de Lexus GS behaalden top-4 posities in hun klassen.

lexus_ct

Ongekend hoog serviceniveau

Which? test allerlei consumentenproducten waaronder auto’s en staat bekend om de nauwkeurigheid en grondigheid waarmee het dit doet. Vandaar dat we extra verheugd met de sterke resultaten zijn. Mooie posities die we behalve aan onze modellen ook aan ons ongekend hoog serviceniveau te danken hebben. Zoals in ons land het Lexus Red Carpet Treatment hier een uitstekend voorbeeld van is.

Nog geen Lexus rijder? Laat je overtuigen bij de Lexus dealer. Tijdelijk is bij aanschaf van een nieuwe Lexus vier jaar (of max. 60.000 km) onderhoud inbegrepen.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.