Het blog van Lexus


Wereldvermaarde dj Don Diablo zegt ja tegen Lexus

don diablo

De bekende Nederlandse dj en muziekproducent Don Diablo rijdt binnenkort in een gloednieuwe Lexus RC F. De 37-jarige Don Pepijn Schipper – zoals zijn echte naam luidt – heeft een speciale band met ons merk.

Zeer speciale waarde

“Ik rij al het grootste gedeelte van mijn leven in een Lexus. Ooit heb ik een Lexus van mijn vader overgekocht. Na zijn overlijden heeft deze auto een zeer speciale waarde voor mij gekregen. Daarna heb ik zelfs nooit meer een ander automerk gereden. Lexus is een van de meest innovatieve en onderscheidende merken in de auto-industrie. De auto’s zijn een perfecte combinatie van chique en sportief en er zit ook nog eens een subliem geluidssysteem in. Ik luister veel muziek en test zelfs veel van mijn eigen platen in de auto, dus dit is voor mij echt een must.”

Op zijn Instagram-account noemt de dj de Lexus RC een waar beest, iets waar getuige het aantal ‘likes’ ruim 26.000 volgers het mee eens zijn:

don diablo

477 pk sterke V8

Don Diablo heeft alvast kennis kunnen maken met zijn nieuwe Lexus RC F die uitgevoerd is in de prachtige kleur ‘Graphite Black metallic’. Dit gebeurde bij Lexus Amsterdam en ging gepaard met de nodige media-aandacht. En natuurlijk moest de 351 kW/477 pk sterke V8 even uitgeprobeerd worden! Hetzelfde geldt voor de audio-installatie van de gerenommeerde producent Mark Levinson waar de dj zeer over te spreken is.

Autoliefde begonnen bij Lexus

Je ziet in de video dat Don Diablo oprecht bij met zijn RC F is. “Bij mij is de liefde voor auto’s begonnen bij Lexus”, zegt de dj dan ook. “Het brutale uiterlijk, het handgemaakte interieur en de fenomenale sound passen precies bij mij.”

Lexus’ krachtigste V8 ooit

De Lexus RC F is de snelle high performance versie van de premium hybride coupé Lexus RC 300h. De RC F is uitgerust met een 5,0-liter V8-benzinemotor, Lexus’ krachtigste ooit. De RC F accelereert vanuit stilstand in slechts 4,5 seconden naar 100 km/uur. De topsnelheid bedraagt 270 km/uur.

Om maar aan te geven hoe populair Don Diablo is, de volgende video is op YouTube al ruim 9 miljoen keer bekeken:

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.