Het blog van Lexus


Creëer je eigen Mark Ronson soundtrack voor de Lexus LC 500h

lexus_lc_500h

Hou je van opwindende auto’s en opzwepende dancebeats? Dan ben je bij Lexus aan het juiste adres! Maak je eigen soundtrack voor onze gloednieuwe premium coupé, de Lexus LC 500h. Mét samples van de bekende muziekproducent en dj Mark Ronson!

Gezicht van de Lexus LC 500h

Mark Ronson – producer van de wereldwijde hit Valerie van Amy Winehouse – is het gezicht van de nieuwe Lexus LC 500h. Een heel speciale coupé in de topklasse van de markt. Want zelden bleef het design van een productiemodel zo dicht bij dat van het oorspronkelijke studiemodel LF-LC. De Lexus LC 500h is simpelweg spectaculair. En nu kun jij bepalen welke soundtrack hierbij hoort!

lexus_lc_500h

Lexus LC 500h op Ibiza

Wat moet je doen om je even een beroemde dj te voelen? Ga naar de speciale site van de Lexus LC 500h en Mark Ronson. We brengen je hier alvast in de juiste sfeer door een video. Die is namelijk opgenomen op partyeiland no. 1, Ibiza! Je ziet een zomers witte Lexus LC 500h en uiteraard Mark Ronson, in een uiterst stijlvol pak en met coole zonnebril. Een perfecte match met de eveneens geraffineerde en stijlvolle Lexus LC 500h.

lexus_lc_500h

Creëer je eigen soundtrack

De video speelt alleen af als jij de soundtrack maakt. Dat kan met de buttons onder de video, gebaseerd op het onder dj’s veel gebruikte Novation Launchpad. Achter de buttons zitten de samples van Mark Ronson verscholen. Verplaats je nu in de hippe schoenen van de dj en creëer je eigen soundtrack! Ondertussen zie je prachtige actiebeelden van de Lexus LC 500h die over Ibiza rijdt. Laat de zomer maar beginnen!

Inspiratie nodig? Check dan de versie van Mark Ronson zelf

Kom meer te weten over de nieuwe Lexus LC 500h

Onze nieuwe premium coupé is er ook als LC 500, met de krachtigste V8 die Lexus ooit ontwikkelde!

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.