Het blog van Lexus


Lexus Skyjet: beleef hem met unieke 360 graden-video

Lexus Skyjet

Hoe een nieuwe Lexus er over 700 jaar uitziet? Wellicht zoiets als de Lexus Skyjet. Met de volgende 360 graden-video zie je de futuristische Lexus van heel dichtbij en is het alsof je zo kunt instappen!

Achtervolgingsvoertuig

De Lexus Skyjet speelt een belangrijke rol in de spectaculaire sciencefictionfilm ‘Valerian – and the City of a Thousand Planets’ die zich over 700 jaar afspeelt en nu (blogbericht d.d. 17 augustus 2017) in de bioscopen draait.

De Skyjet is een snel en wendbaar achtervolgingsvoertuig. De topsnelheid bedraagt een duizelingwekkende 1.800 km/uur! Je bent immers een achtervolgingsvoertuig of niet.

De Lexus Skyjet is 4,71 m lang en 2,5 m breed. Dat is net wat langer dan een nieuwe Lexus IS 300h maar beduidend breder.

Lexus Skyjet

Lexus Skyjet heeft brandstofcel

De aantrekkelijke free upgrade die tijdelijk voor onder meer de Lexus IS 300h geldt, krijg je niet bij de Lexus Skyjet. En deze Lexus biedt slechts plaats aan één persoon. Wat je wel krijgt, is een Lexus ‘spindle grille’ die zo sterk is dat hij met gemak aanvallen van aliens en andere ruimteschepen kan weerstaan. Bovendien rijd, euh vlieg je op waterstof, want de Lexus Skyjet is voorzien van brandstofceltechnologie. De waterstof is opgeslagen in compacte cartridges zoals je ook in de 360 graden-video kunt zien.

Ontdek de Lexus Skyjet in al zijn facetten

Lexus Skyjet

Artificial Intelligence

Je hoeft niet 700 jaar te wachten op een Lexus met een brandstofcel; met de conceptcar Lexus LF-LC laten we zien dat een dergelijke Lexus er sneller is dan je misschien denkt. Wat ook eerder komt, is Human Machine Interface (HMI) technologie en Artificial Intelligence (AI) in een Lexus. De Lexus Skyjet is hiermee uitgerust. Hij laat zien welke mogelijkheden Lexus voor de toekomst ziet. Maar wees gerust: we blijven nog wel een tijdje op de weg rijden.

De Lexus Skyjet staat vanaf 2740 bij de Lexus dealer. Als je niet zo lang kunt wachten, check dan de 360 graden-video om hem nu al van dichtbij te zien:

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.