Het blog van Lexus


1ste foto en video nieuwe Lexus RX!

Nieuwe Lexus RX maakt debuut in New York

Hier is-ie dan! De eerste officiële foto van de volledig nieuwe Lexus RX! Lexus onthult de nieuwe RX woensdag 1 april op de New York International Auto Show.

Zoals je ziet, geven we nog niet het volledige design van de nieuwe Lexus RX prijs. De grote premium SUV laat zich helemaal zien op de autoshow van New York. Hier is de nieuwe Lexus RX een van de grote publiekstrekkers.

Eerste premium hybride auto
Sinds Lexus 17 jaar geleden de Lexus RX introduceerde en hiermee het segment van de SUV naar een nieuw, hoger plan bracht, domineert de luxueuze SUV wereldwijd de verkooplijsten. Vooral in Amerika is de Lexus RX vanaf het begin erg populair. Een van de mijlpalen is dat de Lexus RX al tien jaar geleden de eerste premium auto was die ook als hybride aangeschaft kon worden.

De vierde generatie van de Lexus RX die in de stad van Broadway voor het eerst op het toneel verschijnt, wordt onthuld op woensdag 1 april om 15:10 uur Europese tijd. De presentatie vindt plaats tijdens de persconferentie van Lexus op de New York International Auto Show.

Niks missen van de onthulling van de nieuwe Lexus RX? Volg dan live de presentatie.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.