Het blog van Lexus


Okay – en nu the full monty!

Op onze stand op de Geneva Motorshow pronkt de Lexus RX 450h Hybrid.

Op onze stand op de Geneva Motorshow pronkt de Lexus RX 450h Hybrid. Hij is duidelijk zijn babyvet kwijt. Dat stond ‘m prima, maar vanaf nu oogt ‘ie stoerder én luxer. Het eerste dat opvalt is de grille die we eerder al terug zagen in de vernieuwde GS 450h. Natuurljk ontbreekt LED-dagrijverlichting niet en voor een extra hightech-uitstraling kies je ook LED-koplampen én -achterlichten.

Nieuwe innovaties tref je onder meer op het stuur van de RX. Daar zit nu een knop waarmee je de rijstijl van de auto met een duimbeweging kunt aanpassen. Ga je voor EV (volledig elektrisch), ECO, NORMAL of SPORT?

Natuurljk ontbreekt LED dagrijverlichting niet en voor een extra hightech-uitstraling kies je ook LED-koplampen én achterlichten.Als je de Sport-modus instelt, verandert de blauwe dashboardverlichting direct in rood en zet je de hele aandrijflijn op scherp. Dat betekent in de praktijk dat de elektromotoren sneller vermogen opbouwen waardoor de RX nog rapper reageert op het gaspedaal.

Om gelijk het bruggetje maar te maken: de “normale” RX wordt geflankeerd door een auto met wat meer showing off: de RX 450h F SPORT LINE. Hij heeft standaard een extra brede bumper, kloeke 19 inch velgen en F SPORT-badges op de voorschermen, een spoiler die bij hoge snelheid extra stabiliteit geeft. Van binnen trakteert F SPORT LINE op onder meer diepzwarte, lederen bekleding met opvallende stiknaden en zwarte hemelbekleding.

De RX450h heeft standaard een extra brede bumper, kloeke 19 inch velgen en F SPORT badges op de voorschermen, een spoiler die voor op hoge extra stabiliteit geeft en van binnen heeft ‘ie onder meer een diepzwarte, lederen bekleding met opvallende stiknaden en zwarte hemelbekleding.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.