Het blog van Lexus


Lexus presenteert: de LF-LC GT “Vision Gran Turismo”

Lexus LF-LC Vision Gran Turismo 01Gran Turismo is al sinds jaar en dag dé benchmark als het gaat om racespelletjes op gameconsoles. De vraag bij de lancering van een nieuwe update van de game, is het niet alleen de vraag ‘hoeveel beter en mooier is het spel nu weer’, maar ook: welke nieuwe modellen zijn toegevoegd? Welnu, gamende Lexus-liefhebbers downloaden dit voorjaar vast en zeker de nieuwe versie. Speciaal voor de komende update van Gran Turismo 6, ontwikkelde Lexus namelijk de LF-LC GT ‘Vision Gran Turismo’.

Onder de indruk van de schitterende welvingen? Weet dan dat de LF-LC GT “Vision Gran Turismo” technisch refereert aan de RC F GT500, waarmee Lexus het afgelopen jaar zo succesvol deelnam aan het Japanse kampioenschap in de Super GT GT500 serie, maar optisch natuurlijk een uitwerking is van de LF-LC, waarmee Lexus ons in 2012 plaagde. Of de auto er komt? Goede vraag. Lexus wil jou in in elk geval de kans geven om virtueel te racen in je droomauto.

Wij kunnen haast niet wachten op de update!

Lexus LF-LC Vision Gran Turismo 01 Lexus LF-LC Vision Gran Turismo 01 Lexus LF-LC Vision Gran Turismo 01 Lexus LF-LC Vision Gran Turismo 01

 

Een reactie over “Lexus presenteert: de LF-LC GT “Vision Gran Turismo””

  1. nokje schreef:

    daar zijn geen woorden voor nodig


Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.