Het blog van Lexus


Kom maar op met die creativiteit!

Creative Heroes Award

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar Lexus en design zijn al jarenlang ‘partners in crime’. Het hoofdsponsorschap van de Creative Heroes Award is Lexus daarom op het lijf geschreven. Want creatief talent wordt aangemoedigd en dat is een goede zaak.

Designers in de schijnwerpers

Creative Heroes Award is een nieuw Nederlands initiatief dat de creativiteit van designers viert en in de schijnwerpers zet. Want met creativiteit kun je ver komen. Kijk maar naar de modellen van Lexus en de Lexus Design Award, een onderscheiding voor beginnende designers wereldwijd die Lexus dit jaar voor de vijfde keer op rij uitreikt.

Jeroen-van-Oostveen-initiatiefnemer

Jeroen van Oostveen – initiatiefnemer

Celebrating creative minds

Jeroen van Oostveen (Architectenweb, Archello en Materia) en Guus van Maarschalkerweerd (DesignConnector) willen met hun initiatief niet zozeer het design als eindresultaat belonen, maar de creativiteit, het proces en de mens hierachter. Van Maarschalkerweerd noemt het ‘Celebrating creative minds’. Hij voegt toe: “Dat een echt designmerk als Lexus hieraan zijn naam wil verbinden, geeft aan dat er een breed draagvlak is om creativiteit, innovatie en ondernemerschap te stimuleren.”

Guus-van-Maarschalkerweerd-initiatiefnemer

Guus van Maarschalkerweerd – initiatiefnemer

 

Diverse prijzen

De Creative Heroes Award kent de volgende hoofdcategorieën: architectuur, interieurarchitectuur, product en Next Generation. Een vakkundige jury beoordeelt in deze verschillende categorieën de creativiteit van deelnemert en kent de Creative Heroes Awards toe. Er zijn diverse prijzen te winnen, waaronder een award voor beste Young Talent. Gesina Roters, medeoprichter van design- en strategiebureau Day, is juryvoorzitter.

Gesina-Roters-juryvoorzitter

Gesina Roters – juryvoorzitter

D(esign)-day

Op 29 juni 2017 is het D(esign)-day. Dan vindt de uitreiking van de prijzen plaats. Heb jij een creatieve geest en oog voor design? Dan raden we je aan om jezelf in te schrijven op www.creativeheroesaward.com. Dat kan je zomaar enkele prijzen opleveren.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.