Het blog van Lexus


Deze drie blikvangers van Lexus mag je niet missen op Autosalon van Genève!

lexus-lc500h-geneva

We pakken groot uit op de Autosalon van Genève! Natuurlijk presenteren we er onze complete line-up aan modellen, maar we hebben nog veel meer in petto. Deze drie blikvangers mag je absoluut niet missen op de Lexus-stand in hal 4.

1: Ontmoet een volbloed Gran Turismo

Op de beursvloer sta je oog in oog met onze LC 500. Hij lijkt misschien op een conceptcar, maar we gaan deze bloedstollende coupé vanaf begin 2017 toch echt bouwen. De 2+2 Gran Turismo staat op een compleet nieuw achterwielaangedreven platform met een extreem laag zwaartepunt. Achter de typische spindle grille installeren we een donkerbruin klinkende 5.0-liter V8-benzinemotor met 351 kW (477 pk).

2: Lexus Multi-Stage Hybrid System debuteert in LC 500h

De LC 500h heeft dezelfde indrukwekkende looks als de LC 500, maar dan met het nieuwe Multi-Stage Hybrid System onder de motorkap. De LC 500h is de eerste Lexus waarin we dit hybridesysteem installeren. Het systeem levert lekker veel vermogen en trekkracht, een hogere efficiency en nog meer rijplezier. De aandrijflijn bestaat uit een 3,5 liter V6 benzinemotor, een krachtige elektromotor en een lithium-ion accupakket, samen goed voor 264 kW (359 pk). Mocht je in de gelegenheid zijn om de Autosalon van Genève te bezoeken, dan leggen we je graag uit hoe dit systeem precies werkt.

3: Imposante concept met brandstofceltechnologie

Op de stand van Lexus maak je ook kennis met de 5,3 meter lange LF-FC Concept. De afkorting staat voor Lexus Future-Flagship Car/Fuel Cell. De nieuwe limousine is qua technologie- en designrichting de voorloper van Lexus’ toekomstige elektrisch aangedreven topmodel met brandstofcel die rond 2020 wordt geïntroduceerd. Het is een auto waar je uren naar kan blijven kijken.

VIDEOVERSLAG: Autosalon van Genève

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.