Het blog van Lexus


Behind the scenes: Muzikale fotoshoot met Mark Ronson

Lexus Mark Ronson

Lexus werkt creatief samen met de awardwinnende muziekproducent Mark Ronson voor de lancering van de nieuwe Lexus LC. Tijdens de fotoshoot van de campagne ‘Make your Mark’ in een industrieel warenhuis praten we bij met Mark Ronson over wat hij nu van muziek en Lexus vindt.

Make your Mark = Experience Amazing

In de campagne ‘Make your Mark’ staat Experience Amazing centraal. Lexus heeft de drang om verder te gaan, om de grenzen op te zoeken maar ook om anders te zijn dan de rest. Niet alleen met auto’s, maar ook op het gebied van muziek, kunst en technologie. Deze aspecten kwamen al voorbij in de eerdere campagne ‘The Life RX’ die samen met Hollywoord-acteur Jude Law werd opgezet. In ‘Make your Mark’ gaat Lexus nog een stap verder.

Lexus Mark Ronson

Eigen visie, eigen stijl

Mark Ronson: “In de muziekwereld is het belangrijk om je een eigen visie, stijl en stem te creëren. Er volgt alleen een doorbraak als je anders klinkt dan de mensen die je voor gingen.” Helemaal eens Mark, dat is precies waarom Lexus ook een eigen koers vaart.

Een wand vol met speakers

In de zes maanden durende campagne ‘Make your Mark’ komt de muziek van Mark Ronson samen met het sensationele design van de nieuwe premium coupé van Lexus: de LC. Zo ontstaat een ongeëvenaarde invulling van Experience Amazing. Tijdens de fotoshoot zijn twee exemplaren van de Lexus LC gebruikt: een zeer fraaie Launch Edition en een LC in de stoere kleur Graphite Black. Een wand vol met speakers vormde de achtergrond. Kortom: aan alles was gedacht om er een eigenzinnige maar bijzonder stijlvolle fotoshoot van te maken.

Lexus Mark Ronson

Vakmanschap

“Aandacht voor detail. Dat vind ik enorm belangrijk. En Lexus heeft dat ook: indrukwekkende aandacht voor detail. Echt vakmanschap. Het hele idee achter de samenwerking tussen Lexus en mij voelt daarom heel natuurlijk”, zegt Mark.

Lexus Mark Ronson

Uitstekende geluidsinstallatie

En autorijden? Klinkt dat bij Mark ook als muziek in de oren? “Wat ik zo leuk aan autorijden vind, is dat ik muziek kan luisteren zonder dat iemand mij stoort. In een mooie auto rijden met een uitstekende geluidsinstallatie vormt een groot deel van mijn leven.”

Lexus Mark Ronson

Geluidsinstallatie van Mark

Nou Mark, dan kom je in de nieuwe Lexus LC volledig aan je trekken. Die wordt namelijk standaard geleverd met een uitgebreide en state-of-the-art van een andere Mark, namelijk Mark Levinson. Dit premium surround systeem zorgt voor een ongekend rijke geluidservaring.

Lexus LC 500h

Augustus

Vanaf augustus 2017 is de nieuwe Lexus LC 500 leverbaar. Deze heeft een krachtige 5,0-liter V8-benzinemotor (351 kW/477 pk). De LC 500h heeft een Multi Stage Hybrid System, bestaande uit een 3,5-liter V6-benzinemotor, een krachtige elektromotor en een lithium-ion-accu (264 kW/359 pk). Welke je ook kiest, je geniet van unieke belevenissen. Precies dat kun je de komende maanden ook verwachten van Lexus en Mark Ronson in de campagne ‘Make your Mark’.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.